Utilizarea peisajului / The Use of Landscape

Artistii prezenti in expozitie: Amy Casilda Bartoli, Dominik Buda, Catalina Cosma, Vlad Dinu, Flora Franke, Elena Kristofor, Denise Lobont, Diana Paun, Patric Pavel, Nora Severios.

Utilizarea peisajuluisursa foto: http://www.posibila.ro/archives/1483/upcoming/

Anul trecut, in 2020, am inceput proiectul de cercetare Utilizarea peisajului ce cuprindea intalniri cu artisti si teoreticieni preocupati de felul in care peisajul apare in munca lor si nu numai.

Atunci am propus si un workshop pentru studenti - sesiuni de discutii si ghidaj - sustinut de artistul Michael Höpfner, profesor la Akademie der bildenden Künste Wien si coordonat de artistul Iosif Kiraly, profesor la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti.

Workshop-ul, initial planuit ca o intalnire in natura de 1-2 zile, s-a extins pe durata unui an, exclusiv online, cu discutii regulate intre profesori si cei 10 studenti de la universitatile amintite.

In martie 2021, lucrarile rezultate in urma atelierului au fost expuse in Viena, in galeria academiei, iar acum, in iunie, acestea ajung in Bucuresti unde vor fi prezentate la Galeria Posibila.

Incepand cu 24 iunie va asteptam la Galeria Posibila, de la 17:00 pentru a vedea proiectele studentilor cu programare in link-ul de aici...


Sursa: https://m.facebook.com/events/816753072306225